MenuZoekenEmail

De cliëntondersteuner

Als u zich niet gehoord of geholpen voelt, kunt u dat altijd met de betreffende jeugdprofessional bespreken. Hij/zij zal met u kijken waardoor het komt. Heeft hij/zij u niet goed begrepen, moet er een andere weg worden ingeslagen. Als u er samen niet uitkomt, dan kunt u een onafhankelijk cliëntondersteuner inschakelen. De cliëntondersteuner kan een luisterend oor bieden, je wegwijs maken, steun bieden en eventueel ondersteunen bij het indienen van een klacht. Voor een onafhankelijk cliëntondersteuner neem je contact op met Beppie van der Lee op telefoonnummer 06 51141126 of emailadres cliëntparticipatieHIA@meevivenz.nl

Nieuws Jeugdteam Ambacht

Alle nieuwsitems

23-12-21

Peuters De Tweestroom verwonderen zich

We stimuleren kinderen zich te verwonderen en hun creativiteit de vrije loop te laten. Zo kunnen ze zich in hun eigen tempo en op hun eigen niveau optimaal ontwikkelen, van peuter tot puber,” aldus Anne-Marie van de Weg, teamleider jonge kind van De Tweestroom.

06-12-21

Duurzame primeur voor De Wijngaard 

Christelijk kindcentrum De Wijngaard van PIT kinderopvang & onderwijs is het eerste Ambachtse kindcentrum dat een Tiny Forest heeft aangelegd en gaat onderhouden.

08-11-21

Kleine kunstenaars bij De Rakkers

De kinderen van de peuterplusgroep van kindcentrum De Rakkers, onderdeel van PIT kinderopvang & onderwijs, hebben weer van alles geleerd en ondernomen in het kader van het thema ‘Ik ben kunstenaar’.

20-10-21

Directeur GGD ZHZ bezorgd over toenemend aantal besmettingen

De besmettingscijfers lopen niet alleen landelijk maar ook in de regio Zuid-Holland Zuid snel op. De afgelopen week is er sprake van meer dan een verdubbeling van het aantal positief getesten.

11-10-21

GGD ZHZ bereidt zich voor: vaccinatielocaties in Dordrecht en Gorinchem bieden ruimte voor geven van boosterprik

In overleg met de gemeenten, veiligheidsregio, politie en verkeersdeskundigen werd gekozen voor grote locaties in Dordrecht en Gorinchem. Daarnaast maakt de GGD ZHZ sinds een aantal maanden gebruik van een mobiele vaccinatie-unit om mensen de kans te geven zich dichtbij huis, zonder afspraak, te laten informeren en vaccineren.

04-10-21

Dag van de PIT’er in teken van duurzaamheid

Vijf jaar geleden heeft PIT kinderopvang & onderwijs besloten de dag van de pedagogisch medewerker en de dag van de leraar samen te voegen tot een dag van de PIT’er waarop alle medewerkers van PIT kinderopvang & onderwijs centraal staan.

01-09-21

GGD Zuid-Holland Zuid start het nieuwe schooljaar gezond met ‘Geen rommel in je trommel’

Met ‘Geen rommel in je trommel’ wil de GGD ZHZ ouders inspireren om gezond eten en drinken mee naar school te geven, zodat kinderen het beste uit hun dag kunnen halen.

31-08-21

Feestelijke afsluiting FIT met PIT

FIT met PIT de zomer door. Dat thema stond centraal bij de Zomerchallenge 2021 van de vakantieopvang voor 4- tot 13-jarigen van PIT kinderopvang & onderwijs.

31-08-21

Vandaag is door GGD ZHZ de 500.000ste vaccinatie gezet!

Vandaag is op vaccinatielocatie Oranje Wit in Dordrecht de 500.000e vaccinatie in Zuid-Holland Zuid gezet. Een mooi moment om te vieren en tegelijkertijd alle medewerkers voor hun inspanning van de afgelopen maanden te bedanken.

16-08-21

Kinderen De Rakkers koelen lekker af

De baby’s, dreumesen en peuters van kindcentrum De Rakkers van PIT kinderopvang & onderwijs hebben het thema ‘Oef wat warm’ in stijl afgesloten.

16-08-21

Prikken zonder afspraak

Vanaf maandag 16 augustus start de GGD Zuid-Holland Zuid met prikken zonder afspraak. Iedereen kan voor zijn of haar eerste prik gewoon binnenlopen bij de vaccinatielocatie in Gorinchem of Dordrecht.

11-08-21

FIT met PIT de zomer door

Dat thema staat centraal bij de vakantieopvang van PIT kinderopvang & onderwijs. Op 19 juli is op alle locaties gestart met een driedaagse waarbij bewegen en gezonde voeding centraal stonden.

16-06-21

Gemeenten in Zuid-Holland-Zuid stoppen met inkomenstoets bij aanvraag jeugdhulp

08-06-21

Nieuwe directeuren kindcentra PIT

Twee christelijke kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs hebben een nieuwe directeur.

08-06-21

GGDZHZ geeft 250.000e cornavaccinatie

25-05-21

De Rakkers: speciale aandacht voor baby en dreumes

Kindcentrum De Rakkers van PIT kinderopvang & onderwijs biedt een baby-, dreumes-, peuter- en peuterplusgroep. Zo kunnen de pedagogisch medewerkers ieder kind van 0 tot 4 jaar een ontwikkelgerichte aanpak op maat bieden.