MenuZoekenEmail

De cliëntondersteuner

Als u zich niet gehoord of geholpen voelt, kunt u dat altijd met de betreffende jeugdprofessional bespreken. Hij/zij zal met u kijken waardoor het komt. Heeft hij/zij u niet goed begrepen, moet er een andere weg worden ingeslagen. Als u er samen niet uitkomt, dan kunt u een onafhankelijk cliëntondersteuner inschakelen. De cliëntondersteuner kan een luisterend oor bieden, je wegwijs maken, steun bieden en eventueel ondersteunen bij het indienen van een klacht. Voor een onafhankelijk cliëntondersteuner neem je contact op met Beppie van der Lee op telefoonnummer 06 51141126 of emailadres cliëntparticipatieHIA@meevivenz.nl

Nieuws Jeugdteam Ambacht

Alle nieuwsitems

13-06-22

‘Wat hebben de kinderen eraan?’

PIT kinderopvang & onderwijs heeft feestelijk afscheid genomen van Max van de Pol, directeur kwaliteit&personeel 7-13 jaar en lid van het bestuurlijk managementteam.

08-06-22

Kinderen drinken steeds meer water en minder zoete drankjes

Op een schaal van 1 tot en met 10 van ervaren stress (met cijfer 1 als geen ervaren stress tot cijfer 10 als extreme stress) ervaarde 30% van de ouders/verzorgers tijdens de coronaperiode veel stress (cijfer 7 of hoger). Volgens de ouders had 14% van kinderen van 4 tot 12 jaar veel stress tijdens de Corona pandemie.

08-06-22

Middelbare scholieren in onze regio gelukkiger dan elders in het land

Over het algemeen voelen middelbare scholieren zich in 2021 minder gelukkig dan in 2019, voor de coronaperiode, zo blijkt uit de landelijke Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 (onder bijna 167.000 leerlingen).

02-05-22

22 gecertificeerde babyspecialisten bij PIT kinderopvang & onderwijs

PIT kinderopvang & onderwijs is 22 gecertificeerde babyspecialisten rijker. Dit zijn pedagogisch medewerkers die werken met 0- tot 1-jarigen en hiervoor nog eens extra zijn geschoold.

19-04-22

Kippenvel en complimenten bij indrukwekkende Passion4kids 2022

Honderden mensen, jong en oud, hebben de eerste Passion4kids van PIT kinderopvang & onderwijs in Hendrik-Ido-Ambacht meebeleefd.

11-04-22

Passion4kids 2022: beleef het mee

Om 18.30 uur begint bij de dependance van kindcentrum De Tweestroom aan de P.C. Hooftsingel de tocht met het verlichte kruis. Aansluiten kan op elk moment. Deze tocht eindigt bij het Baxpark.

05-04-22

Willem Eekhof verteller Passion4kids 2022

Willem Eekhof is ex-onderwijzer, schrijver van kinderboeken, bedenker van educatief materiaal voor multitouchtafels, interviewer, muzikant en podcaster.

24-03-22

Statiegeldactie Dribbel, De Kim en PIT

De kinderen van kindcentrum Dribbel en kindcentrum De Kim in Zwijndrecht, allebei onderdeel van PIT kinderopvang & onderwijs, hebben een mooi bedrag opgehaald voor Oekraïne.

14-03-22

De cast van Passion4kids 2022

Net als de 16 koorleden zijn de hoofdrolspelers van Passion4kids 2022 van PIT kinderopvang & onderwijs druk bezig om een prachtige muzikale uitvoering van het paasverhaal neer te zetten.

 

07-03-22

Passion4kids 2022 live en met publiek in Hendrik-Ido-Ambacht

Op woensdag 13 april heeft Hendrik-Ido-Ambacht de primeur: vanaf 18.30 uur vindt dan Passion4kids 2022 van PIT kinderopvang & onderwijs voor het eerst in deze gemeente plaats. Live en met publiek in het Baxpark, als de coronasituatie blijft zoals deze nu is.

14-02-22

Verlengde onderwijsdag De Meander

Voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege corona en de lockdowns biedt christelijk integraal kindcentrum De Meander sinds dit jaar de verlengde onderwijsdag aan.

23-12-21

Peuters De Tweestroom verwonderen zich

We stimuleren kinderen zich te verwonderen en hun creativiteit de vrije loop te laten. Zo kunnen ze zich in hun eigen tempo en op hun eigen niveau optimaal ontwikkelen, van peuter tot puber,” aldus Anne-Marie van de Weg, teamleider jonge kind van De Tweestroom.

06-12-21

Duurzame primeur voor De Wijngaard 

Christelijk kindcentrum De Wijngaard van PIT kinderopvang & onderwijs is het eerste Ambachtse kindcentrum dat een Tiny Forest heeft aangelegd en gaat onderhouden.

08-11-21

Kleine kunstenaars bij De Rakkers

De kinderen van de peuterplusgroep van kindcentrum De Rakkers, onderdeel van PIT kinderopvang & onderwijs, hebben weer van alles geleerd en ondernomen in het kader van het thema ‘Ik ben kunstenaar’.

20-10-21

Directeur GGD ZHZ bezorgd over toenemend aantal besmettingen

De besmettingscijfers lopen niet alleen landelijk maar ook in de regio Zuid-Holland Zuid snel op. De afgelopen week is er sprake van meer dan een verdubbeling van het aantal positief getesten.

11-10-21

GGD ZHZ bereidt zich voor: vaccinatielocaties in Dordrecht en Gorinchem bieden ruimte voor geven van boosterprik

In overleg met de gemeenten, veiligheidsregio, politie en verkeersdeskundigen werd gekozen voor grote locaties in Dordrecht en Gorinchem. Daarnaast maakt de GGD ZHZ sinds een aantal maanden gebruik van een mobiele vaccinatie-unit om mensen de kans te geven zich dichtbij huis, zonder afspraak, te laten informeren en vaccineren.