MenuZoekenEmail

Nieuws Jeugdteam Ambacht

Alle nieuwsitems

03-05-21

Nieuw bij De Wijngaard: de ontdekkende ko’tergroep Hendrik-Ido-Ambacht

Op 10 mei a.s. breidt De Wijngaard de ko'tergroep uit met de ontdekkende ko’tergroep. Kinderen die rond de leeftijd van 3 jaar en zes maanden zijn, op de ko’tergroep zitten en ingeschreven zijn voor het onderwijs bij De Wijngaard, kunnen gebruikmaken van deze aanvulling op de bestaande ko’tergroep.

19-04-21

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen in Mei i.v.m.

Het Sociaal Wijkteam Ambacht en het jeugdteam Ambacht zijn, i.v.m. diverse feestdagen, gesloten

08-04-21

Succesvolle actieweek De Wijngaard: #doeslief

Op kindcentrum De Wijngaard van PIT kinderopvang & onderwijs zijn de kinderen hard aan de slag geweest in het kader van de #doeslief actieweek. Met een geweldig resultaat!

06-04-21

Passion4kids maakt ook online indruk

Heel anders dan anders, maar nog steeds indrukwekkend, prachtig en barstensvol talent. Daar waren de kijkers naar de online uitvoering van Passion4kids op YouTube het over eens.

29-03-21

‘Passion4kids2021 leeft echt’

Op woensdag 31 maart om 19.00 uur wordt de unieke online-uitvoering van Passion4kids op het YouTubekanaal van PIT kinderopvang & onderwijs geplaatst zodat iedereen mee kan genieten van deze muzikale vertolking van het paasverhaal uit de Bijbel.

23-03-21

Burgemeester Van der Loo verteller van Passion4kids 2021

Dit jaar neemt Hein van der Loo, burgemeester van de gemeente Zwijndrecht, de rol van verteller graag op zich. Pasen heeft voor hem een speciale betekenis. “Behalve dat ik met Pasen ben geboren en mijn moeder mij vaak een paaskind noemt, vind ik het paasverhaal over het sterven en de herrijzenis van Jezus heel mooi.

15-03-21

Passion4kids: de cast van 2021

De cast van Passion4kids 2021 van PIT kinderopvang & onderwijs is bekend. Voor kindcentrum De Rank zijn er hoofdrollen weggelegd voor Felicia als Maria en voor Lize die Pilatus speelt. De rol van Jezus wordt net als in 2019 vertolkt door Rieks, Lisa is opnieuw Petrus en Sacha kruipt in de huid van Judas.

08-03-21

Primeur: Passion4kids online

Waar corona vorig jaar nog zorgde voor een afgelasting van Passion4kids, gaat dit unieke muziekevenement naar het voorbeeld van de bekende tv-productie The Passion dit jaar door.

22-02-21

Opnieuw uitbreiding De Tweestroom voor peuters

Na de voorjaarsvakantie start christelijk kindcentrum De Tweestroom van PIT kinderopvang & onderwijs een derde peuterspeelgroep. Dit is binnen een jaar na de start van de tweede peuterspeelgroep.

21-12-20

Bereikbaarheid Jeugdteam en Sociaal Wijkteam rondom feestdagen en lockdown

Ondanks de lockdown zijn de professionals van het Jeugdteam en het Sociaal Wijkteam Ambacht in de komende periode voor de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht bereikbaar en beschikbaar.
Er zijn echter wel een aantal aanpassingen in de dienstverlening en onze bereikbaarheid.

11-11-20

De Tweestroom viert 40-jarig onderwijsjubileum juf Heleen

Op 7 november 2020 is het precies 40 jaar geleden dat Heleen Vos begon met lesgeven. Reden voor een - vanwege corona - zeer bescheiden feestje met heel veel bloemen, taart en veel lovende woorden op christelijk kindcentrum De Tweestroom van PIT kinderopvang & onderwijs.

09-09-20

Samen op ontdekkingstocht in nieuwe keuken De Rakkers

Italië, Frankrijk, België, Mexico: het thema voor de baby’s, dreumesen, peuters en peuterplussers van kindcentrum De Rakkers van PIT kinderopvang & onderwijs is deze weken Met Puk op reis.

09-09-20

Summer school De Meander: leuk en goede resultaten

Naast de dagopvang en de vakantieopvang had christelijk integraal kindcentrum De Meander van PIT kinderopvang & onderwijs in de zomervakantie zes weken lang iets bijzonders te bieden: een summer school.

08-09-20

Vijf jaar PIT kinderopvang & onderwijs  

Op 1 september 2020 jubileert PIT kinderopvang & onderwijs. Op die datum is het vijf jaar geleden dat de toenmalige Stichting Kinderopvang Zwijndrecht (SKZ) en Stichting Protestants Christelijk Onderwijs Alblasserdam Zwijndrecht (PCOAZ) bestuurlijk samengingen.

08-09-20

Kinderen De Wijngaard en De Tweestroom winnen PIT zomerchallenges 2020

Om alle bso-locaties van PIT te verbinden en de kinderen van de verschillende kindcentra met elkaar kennis te laten maken, organiseerde PIT deze zomervakantie de zomerchallenges met als thema ‘Teamwork makes the dream work’.

27-07-20

Nieuw bij PIT: kindcoaches op de bso

Kinderen zitten soms niet lekker in hun vel of hebben behoefte aan een extra steuntje in de rug. Als dat het geval is en ze naar de buitenschoolse opvang (bso) van een van de kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs gaan, dan staan kindcoaches Astrid Wegman en Hon Kwan Yiu voor hen klaar.