MenuZoekenEmail

De cliëntondersteuner

Als u zich niet gehoord of geholpen voelt, kunt u dat altijd met de betreffende jeugdprofessional bespreken. Hij/zij zal met u kijken waardoor het komt. Heeft hij/zij u niet goed begrepen, moet er een andere weg worden ingeslagen. Als u er samen niet uitkomt, dan kunt u een onafhankelijk cliëntondersteuner inschakelen. De cliëntondersteuner kan een luisterend oor bieden, je wegwijs maken, steun bieden en eventueel ondersteunen bij het indienen van een klacht. Voor een onafhankelijk cliëntondersteuner neem je contact op met Beppie van der Lee op telefoonnummer 06 51141126 of emailadres cliëntparticipatieHIA@meevivenz.nl

Nieuws Jeugdteam Ambacht

Alle nieuwsitems

31-08-21

Vandaag is door GGD ZHZ de 500.000ste vaccinatie gezet!

Vandaag is op vaccinatielocatie Oranje Wit in Dordrecht de 500.000e vaccinatie in Zuid-Holland Zuid gezet. Een mooi moment om te vieren en tegelijkertijd alle medewerkers voor hun inspanning van de afgelopen maanden te bedanken.

16-08-21

Kinderen De Rakkers koelen lekker af

De baby’s, dreumesen en peuters van kindcentrum De Rakkers van PIT kinderopvang & onderwijs hebben het thema ‘Oef wat warm’ in stijl afgesloten.

16-08-21

Prikken zonder afspraak

Vanaf maandag 16 augustus start de GGD Zuid-Holland Zuid met prikken zonder afspraak. Iedereen kan voor zijn of haar eerste prik gewoon binnenlopen bij de vaccinatielocatie in Gorinchem of Dordrecht.

11-08-21

FIT met PIT de zomer door

Dat thema staat centraal bij de vakantieopvang van PIT kinderopvang & onderwijs. Op 19 juli is op alle locaties gestart met een driedaagse waarbij bewegen en gezonde voeding centraal stonden.

16-06-21

Gemeenten in Zuid-Holland-Zuid stoppen met inkomenstoets bij aanvraag jeugdhulp

08-06-21

Nieuwe directeuren kindcentra PIT

Twee christelijke kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs hebben een nieuwe directeur.

08-06-21

GGDZHZ geeft 250.000e cornavaccinatie

25-05-21

De Rakkers: speciale aandacht voor baby en dreumes

Kindcentrum De Rakkers van PIT kinderopvang & onderwijs biedt een baby-, dreumes-, peuter- en peuterplusgroep. Zo kunnen de pedagogisch medewerkers ieder kind van 0 tot 4 jaar een ontwikkelgerichte aanpak op maat bieden.

03-05-21

Nieuw bij De Wijngaard: de ontdekkende ko’tergroep Hendrik-Ido-Ambacht

Op 10 mei a.s. breidt De Wijngaard de ko'tergroep uit met de ontdekkende ko’tergroep. Kinderen die rond de leeftijd van 3 jaar en zes maanden zijn, op de ko’tergroep zitten en ingeschreven zijn voor het onderwijs bij De Wijngaard, kunnen gebruikmaken van deze aanvulling op de bestaande ko’tergroep.

08-04-21

Succesvolle actieweek De Wijngaard: #doeslief

Op kindcentrum De Wijngaard van PIT kinderopvang & onderwijs zijn de kinderen hard aan de slag geweest in het kader van de #doeslief actieweek. Met een geweldig resultaat!

06-04-21

Passion4kids maakt ook online indruk

Heel anders dan anders, maar nog steeds indrukwekkend, prachtig en barstensvol talent. Daar waren de kijkers naar de online uitvoering van Passion4kids op YouTube het over eens.

29-03-21

‘Passion4kids2021 leeft echt’

Op woensdag 31 maart om 19.00 uur wordt de unieke online-uitvoering van Passion4kids op het YouTubekanaal van PIT kinderopvang & onderwijs geplaatst zodat iedereen mee kan genieten van deze muzikale vertolking van het paasverhaal uit de Bijbel.

23-03-21

Burgemeester Van der Loo verteller van Passion4kids 2021

Dit jaar neemt Hein van der Loo, burgemeester van de gemeente Zwijndrecht, de rol van verteller graag op zich. Pasen heeft voor hem een speciale betekenis. “Behalve dat ik met Pasen ben geboren en mijn moeder mij vaak een paaskind noemt, vind ik het paasverhaal over het sterven en de herrijzenis van Jezus heel mooi.

15-03-21

Passion4kids: de cast van 2021

De cast van Passion4kids 2021 van PIT kinderopvang & onderwijs is bekend. Voor kindcentrum De Rank zijn er hoofdrollen weggelegd voor Felicia als Maria en voor Lize die Pilatus speelt. De rol van Jezus wordt net als in 2019 vertolkt door Rieks, Lisa is opnieuw Petrus en Sacha kruipt in de huid van Judas.

08-03-21

Primeur: Passion4kids online

Waar corona vorig jaar nog zorgde voor een afgelasting van Passion4kids, gaat dit unieke muziekevenement naar het voorbeeld van de bekende tv-productie The Passion dit jaar door.

22-02-21

Opnieuw uitbreiding De Tweestroom voor peuters

Na de voorjaarsvakantie start christelijk kindcentrum De Tweestroom van PIT kinderopvang & onderwijs een derde peuterspeelgroep. Dit is binnen een jaar na de start van de tweede peuterspeelgroep.