MenuZoekenEmail

De cliëntondersteuner

Als u zich niet gehoord of geholpen voelt, kunt u dat altijd met de betreffende jeugdprofessional bespreken. Hij/zij zal met u kijken waardoor het komt. Heeft hij/zij u niet goed begrepen, moet er een andere weg worden ingeslagen. Als u er samen niet uitkomt, dan kunt u een onafhankelijk cliëntondersteuner inschakelen. De cliëntondersteuner kan een luisterend oor bieden, je wegwijs maken, steun bieden en eventueel ondersteunen bij het indienen van een klacht. Voor een onafhankelijk cliëntondersteuner neem je contact op met Beppie van der Lee op telefoonnummer 06 51141126 of emailadres cliëntparticipatieHIA@meevivenz.nl

Nieuws Jeugdteam Ambacht

Alle nieuwsitems

21-12-20

Bereikbaarheid Jeugdteam en Sociaal Wijkteam rondom feestdagen en lockdown

Ondanks de lockdown zijn de professionals van het Jeugdteam en het Sociaal Wijkteam Ambacht in de komende periode voor de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht bereikbaar en beschikbaar.
Er zijn echter wel een aantal aanpassingen in de dienstverlening en onze bereikbaarheid.

11-11-20

De Tweestroom viert 40-jarig onderwijsjubileum juf Heleen

Op 7 november 2020 is het precies 40 jaar geleden dat Heleen Vos begon met lesgeven. Reden voor een - vanwege corona - zeer bescheiden feestje met heel veel bloemen, taart en veel lovende woorden op christelijk kindcentrum De Tweestroom van PIT kinderopvang & onderwijs.

09-09-20

Samen op ontdekkingstocht in nieuwe keuken De Rakkers

Italië, Frankrijk, België, Mexico: het thema voor de baby’s, dreumesen, peuters en peuterplussers van kindcentrum De Rakkers van PIT kinderopvang & onderwijs is deze weken Met Puk op reis.

09-09-20

Summer school De Meander: leuk en goede resultaten

Naast de dagopvang en de vakantieopvang had christelijk integraal kindcentrum De Meander van PIT kinderopvang & onderwijs in de zomervakantie zes weken lang iets bijzonders te bieden: een summer school.

08-09-20

Vijf jaar PIT kinderopvang & onderwijs  

Op 1 september 2020 jubileert PIT kinderopvang & onderwijs. Op die datum is het vijf jaar geleden dat de toenmalige Stichting Kinderopvang Zwijndrecht (SKZ) en Stichting Protestants Christelijk Onderwijs Alblasserdam Zwijndrecht (PCOAZ) bestuurlijk samengingen.

08-09-20

Kinderen De Wijngaard en De Tweestroom winnen PIT zomerchallenges 2020

Om alle bso-locaties van PIT te verbinden en de kinderen van de verschillende kindcentra met elkaar kennis te laten maken, organiseerde PIT deze zomervakantie de zomerchallenges met als thema ‘Teamwork makes the dream work’.

27-07-20

Nieuw bij PIT: kindcoaches op de bso

Kinderen zitten soms niet lekker in hun vel of hebben behoefte aan een extra steuntje in de rug. Als dat het geval is en ze naar de buitenschoolse opvang (bso) van een van de kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs gaan, dan staan kindcoaches Astrid Wegman en Hon Kwan Yiu voor hen klaar.

17-07-20

Bereikbaarheid Jeugdteam tijdens de zomerperiode

De bureaudienst van het jeugdteam is in de periode van 20 juni tot en met 4 september 2020  op de volgende dagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 11:00 uur.

 

 

27-05-20

Contact met het jeugdteam of het sociaal wijkteam?

8890 gem. HIA infographic t.b.v. Jeugdteam en Sociaal Wijkteam DEF HR totaal

12-05-20

(Baby)gebaren: leuk en goed voor de ontwikkeling van het jonge kind

Door een baby gebaren te leren, kan de periode tussen 6 maanden en 1,5 jaar worden overbrugd, waarin een kind nog niet kan praten. Dat scheelt een hoop frustratie bij het kind. 

07-05-20

Woningspelen bij PIT

Woningspelen. Daar zijn de Koningsspelen dit jaar vanwege de coronacrisis voor veel kinderen in veranderd. Diverse kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs besteedden er 17 april aandacht aan, andere luidden er de meivakantie mee in.

04-05-20

Jeugdteam en Sociaal Wijkteam Ambacht zijn gesloten op 5 mei

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd na de tweede wereld oorlog.

I.v.m. deze dag zijn het Jeugdteam Ambacht en het Sociaal Wijkteam Ambacht niet aanwezig.

28-04-20

Rapport Onderwijsinspectie over PIT een mooi compliment

De Inspectie van het Onderwijs vindt dat het bestuur van PIT zorgt voor goed onderwijs en dat PIT financieel in staat is dit ook in de toekomst te blijven doen.

24-04-20

Gewijzigde dienstverlening tot 20 mei 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag 21 april en de aankomende meivakantie informeren wij u over onze openingstijden en bereikbaarheid.

06-04-20

Update dienstverlening vanuit Sociaal Wijkteam en Jeugdteam i.v.m. Corona Virus

In de afgelopen week is duidelijk geworden dat de maatregelen, genomen door het kabinet worden verlengd tot tenminste dinsdag 28 april 2020.

03-04-20

Corona

0001