MenuZoekenEmail

Nieuws Jeugdteam Ambacht

Alle nieuwsitems

11-02-19

Lustrum Passion4kids op 17 april

De voorbereidingen van Passion4kids van PIT kinderopvang & onderwijs zijn in volle gang. Op woensdag 17 april vindt dit unieke muziekevenement - naar het voorbeeld van de bekende tv-productie The Passion - voor de vijfde keer plaats. 

01-02-19

Puber in huis

Puber in huis cursus voor ouders van pubers uit Hendrik-Ido-Ambacht

24-01-19

Pensioen na 30 jaar PIT kinderopvang & onderwijs

PIT kinderopvang & onderwijs heeft feestelijk afscheid genomen van Jaap Boer, projectleider huisvesting, die gaat genieten van zijn pensioen. Hij heeft zich de afgelopen 30 jaar vol enthousiasme ingezet voor PIT en zijn rechtsvoorgangers, eerst als vrijwilliger in het bestuur en later als projectleider huisvesting.

19-12-18

PIT’ers geslaagd voor Beweegkriebels en gezonde leefstijl

Alle kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs besteden veel aandacht aan bewegen. Dit is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van de kinderen. Medewerkers hebben om die reden de training Beweegkriebels en gezonde leefstijl gevolgd en succesvol afgesloten.

03-12-18

Groot Sinterklaasfeest bij PIT

De grote hal van kindcentrum De Rank in Heerjansdam was bijna te klein, zoveel kinderen van de medewerkers van PIT kinderopvang & onderwijs kwamen naar het Sinterklaasfeest.

12-11-18

GEMEENTEN IN ZUID-HOLLAND ZUID LUIDEN DE NOODKLOK OM TEKORTEN JEUGDHULP

05-11-18

PIT pedagogisch panel: extra praktische ontwikkelhulp

Kinderen ontwikkelen zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Ouders spelen daarin een belangrijke rol, maar die is niet altijd even makkelijk. Daarom biedt PIT kinderopvang & onderwijs hen extra hulp bij alledaagse vragen over het opgroeien, opvoeden en ontwikkelen van hun kind(eren).

01-10-18

Dag van de PIT’er in teken van tijdig ontspannen

Donderdag 27 september is voor de tweede keer de dag van de PIT’er gevierd. Kinderen en ouders hebben die dag de pedagogisch medewerkers en leerkrachten van PIT kinderopvang & onderwijs in het zonnetje gezet.

24-09-18

Vernieuwd christelijk ikc De Meander officieel geopend

Burgemeester Jan Heijkoop van Hendrik-Ido-Ambacht heeft onder toeziend oog van wethouder Steven van Die, kinderen, ouders en andere genodigden het vernieuwde christelijke integrale kindcentrum De Meander van PIT kinderopvang & onderwijs aan Witte de Withstraat 46 officieel geopend.

27-08-18

Maak een PITstop op Zomerparkdag

Tijdens de zomerparkdag op 1 september a.s. is PIT stop, net als vorig jaar, te vinden op het terrein achter cultureel centrum Cascade. Ouders en kinderen zijn er van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur.

18-06-18

40-jarig jubileum bestuurder PIT

Op 15 juni 1978 ging Ad Vos aan de slag als onderwijzer van klas 5 op een Rotterdamse lagere school. Nu, 40 jaar later, is hij bestuurder van PIT kinderopvang & onderwijs. “Het is mijn taak om de omgeving te creëren waarin de ruim 400 professionals die bij PIT in dienst zijn met elkaar optimaal hun werk voor de kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen doen.”

07-06-18

Nieuw logo voor vernieuwd ikc De Meander

Als volgende stap in de metamorfose van christelijk integraal kindcentrum De Meander aan de Witte de Withstraat in Hendrik-Ido-Ambacht is het nieuwe logo van kindcentrum De Meander onthuld.

23-04-18

Cambridge-succes DevelsteinCollege en PIT

Na 1,5 jaar werken was het ‘party time’ voor de PIT’ers die zich iedere woensdag hebben bekwaamd in het Cambridge Certificate op het DevelsteinCollege in Zwijndrecht. Eind 2017 deden ze examen en onlangs kregen ze uit handen van hun docente Harriette Kampman hun felbegeerde diploma. 

19-04-18

Bereikbaarheid Jeugdteam

Vanaf heden zijn de tijden van het spreekuur van het Jeugdteam Ambacht tijdelijk aangepast.

11-04-18

Stagiairs Da Vinci bij PIT enthousiast aan de slag

De facilitaire dienst van PIT kinderopvang & onderwijs wordt de komende tijd versterkt door stagiairs van het Da Vinci College in Dordrecht.

11-04-18

Sport en bewegen centraal op kindcentrum De Meander