MenuZoekenEmail

Nieuws Jeugdteam Ambacht

Alle nieuwsitems

15-03-18

De Meander ontwikkelt mee aan onderwijs van de toekomst

Kindcentrum De Meander speelt een actieve rol in curriculum.nu en houdt zich bezig met het leergebied Bewegen & Sport. “Wij gaan feedback geven op de nieuwe producten die vanuit het ontwikkelteam van curriculum.nu worden aangeboden. Deze producten moeten uitgeprobeerd worden op de ontwikkelscholen en daar is De Meander er een van.

12-03-18

Alle dagen bso op Ambachtse PIT-kindcentra

De bso is voortaan op alle drie de kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs vijf dagen van de week geopend. Reden voor de pedagogisch medewerkers om een bijzonder feest in Italiaanse sferen voor de kinderen te organiseren.

19-02-18

De Meander Proeflokaal

Ouders en kinderen van christelijk kindcentrum De Meander kunnen op donderdagavond 22 februari a.s. een kijkje nemen bij een prachtig nieuw proeflokaal. Het eerste resultaat van de stapsgewijze metamorfose.

22-01-18

‘Kinderen hebben ontwikkelrecht’

Het moet anders. We moeten af van woorden als leerplicht, school en opvang. Ze werken te beperkend en zorgen ervoor dat kinderen niet de beste kansen krijgen. Kinderen hebben ontwikkelrecht, het recht om ontwikkeld te worden.

22-01-18

Nieuw: De Meander Mini Mix

Op donderdag 1 februari start christelijk kindcentrum De Meander op locatie Witte de Withstraat met De Meander Mini Mix. Dit is een nieuw concept voor 3- en 4-jarigen waarin kinderopvang en onderwijs op dins- en donderdagmiddag nog meer met elkaar zijn vermengd.

15-01-18

Afscheid van pedagogisch medewerkster Conny van den Hout

PIT kinderopvang & onderwijs heeft feestelijk afscheid genomen van Conny van den Hout die gaat genieten van haar pensioen. Ze werd thuis opgehaald en ging per Stint naar de kindcentra waar ze sinds haar indiensttreding in 1990 als pedagogisch medewerker heeft gewerkt. 

21-12-17

Inlooppunt tussen kerst en oud&nieuw gesloten

Van 25 tot en met 29 december is het inlooppunt gesloten. Voor spoed en crisis met betrekking tot het Jeugdteam kunt u bellen met 06-89990304

 

14-12-17

Druk van de ketel-actie op De Meander

Dinsdag 12 december staakten veel leerkrachten, maar niet die van christelijk integraal kindcentrum De Meander van PIT kinderopvang & onderwijs. Die dag hebben ze een Health Event georganiseerd onder het motto ‘De druk moet van de ketel.

14-12-17

Nieuwe bestuursstructuur en nieuwe directeur PIT

Vanaf 1 februari 2018 is er een nieuwe directeur kwaliteit & personeel 0 - 7 jaar benoemd in de persoon van Milka Barends. Samen met de overige directeuren kan de volgende stap gezet gaan worden in de vorming van integrale kindcentra.

04-12-17

Kinderen De Meander actief op bso

Christelijk integraal kindcentrum De Meander biedt kinderen op de buitenschoolse opvang (bso) iedere dag allerlei activiteiten waar kinderen van genieten.

04-12-17

Kinderopvang PIT groeit, tarief blijft maatschappelijk

Het aantal kinderen dat gebruik maakt van de kinderopvang is duidelijk gegroeid. Ook bij PIT kinderopvang & onderwijs. Wat bij PIT niet veranderd zijn de schappelijke tarieven. Deze groeien niet mee met de landelijke trend.

04-12-17

Tijdig aanmelden voor kinderopvang noodzakelijk!

Er zijn weer wachtlijsten bij de kinderopvang. Wil je zeker zijn van een plaatsje voor je kind, meldt je dan tijdig aan.

23-11-17

Je zwemdiploma halen tijdens de naschoolse opvang!

Bij Yes! Kinderopvang kunnen kinderen na schooltijd tijdens de bso hun diploma halen. Leuk voor kinderen en een uitkomst voor ouders!

20-11-17

De Meander investeert in kinderen

Vanaf 27 augustus 2018 biedt De Meander ontwikkeling, opvoeding, opvang, onderwijs en ontspanning op het enige christelijke integrale kindcentrum (IKC) voor 0- tot 13-jarigen in Hendrik-Ido-Ambacht aan de Witte de Withstraat.

26-10-17

Yes! verrast prijswinnaar kleurwedstrijd in de klas

Tijdens de Zomerparkdag in Hendrik-Ido-Ambacht konden kinderen meedoen met een kleurwedstrijd van Yes! Kinderopvang. En dinsdag voor de herfstvakantie heeft Yes! de winnaar van de kleurwedstrijd verrast in zijn klas met de hoofdprijs: een gratis leuke middag op de bso, Hoge Kade Baxhuis.

11-10-17

Nieuw: dag van de PIT’er

Donderdag 28 september is voor het eerst de dag van de PIT’er gevierd. Kinderen en ouders hebben die dag de pedagogisch medewerkers en leerkrachten van PIT kinderopvang & onderwijs in het zonnetje gezet. Om de feestvreugde te verhogen lag er voor iedere PIT’er een appel met het PIT logo klaar.