MenuZoekenEmail

De cliëntondersteuner

Als u zich niet gehoord of geholpen voelt, kunt u dat altijd met de betreffende jeugdprofessional bespreken. Hij/zij zal met u kijken waardoor het komt. Heeft hij/zij u niet goed begrepen, moet er een andere weg worden ingeslagen. Als u er samen niet uitkomt, dan kunt u een onafhankelijk cliëntondersteuner inschakelen. De cliëntondersteuner kan een luisterend oor bieden, je wegwijs maken, steun bieden en eventueel ondersteunen bij het indienen van een klacht. Voor een onafhankelijk cliëntondersteuner neem je contact op met Beppie van der Lee op telefoonnummer 06 51141126 of emailadres cliëntparticipatieHIA@meevivenz.nl

Nieuws Jeugdteam Ambacht

Alle nieuwsitems

19-03-20

Passion4kids 2020 afgelast

Zwijndrechtse Waard, Alblasserdam, Ridderkerk, maart 2020 – PIT kinderopvang & onderwijs heeft besloten om Passion4kids 2020, dat op 8 april a.s.in Heerjansdam zou plaatsvinden, af te gelasten.

16-03-20

Update ivm Corona Virus en de maatregelen van zondag 15 maart j.l. tot tenminste 1 juni a.s.

Met ingang van 16 maart tot tenminste 1 juni 2020 zijn het Sociaal Wijkteam en het Jeugdteam gesloten voor het inloopspreekuur.

13-03-20

Maatregelen i.v.m. Corona virus

Zoals u heeft kunnen volgen in de media zijn er nieuwe maatregelen afgekondigd voor heel Nederland m.b.t. Coronavirus welke  gelden tot 31-03-2020

Dit heeft ook gevolgen voor de dienstverlening van onze teams aan de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht.

Wat merkt u hiervan ?

25-02-20

De cast van Passion4kids 2020 is bekend

De cast van Passion4kids 2020 van PIT kinderopvang & onderwijs is bekendgemaakt. De rol van Jezus wordt net als vorig jaar vertolkt door Rieks, Lisa is Petrus en Sacha, die vorig jaar een van de vrienden van Jezus was, speelt Judas

24-02-20

Nieuwe leden raad van toezicht PIT kinderopvang & onderwijs

Han Hendrikse en Jeroen Mathijssen zijn de nieuwe leden van de raad van toezicht van PIT kinderopvang & onderwijs. De andere toezichthouders zijn Ilona Dulfer (voorzitter), Ad Keller en Hanske Plenge.

24-02-20

Primeur: Passion4kids op 8 april in Heerjansdam

De voorbereidingen voor Passion4kids van PIT kinderopvang & onderwijs zijn in volle gang.

21-02-20

Aangepaste openingstijden voorjaarsvakantie

in verband met de voorjaarsvakantie hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze bureaudienst.

20-01-20

Overzicht jeugdteam op locatie 2020

Ook in 2020 kunt u terecht met al u vragen of zorgen bij de medewerkers van ons jeugdteam. In het schema kunt u zien wanneer we op school zijn en welke jeugdteam medewerker er aan school is verbonden.

Let op: voor de locaties van Sol Vila Ambacht, Sol de Watervlinder en de Klimboom is er vanaf 1 maart 2020 weer een medewerker aanwezig op school. Mocht u voordien vragen hebben of ergens tegen aanlopen, neem dan contact op met het jeugdteam 078-6822416

02-12-19

Groot feest voor Sint bij PIT

Vrolijke ouders en veel verwachtingsvolle mini-Sinten en Pietjes. Dat was het ontvangstcomité voor Sint en zijn Pieten in christelijk kindcentrum De Tweestroom.

21-11-19

PIT doet pilot Wetenschap & Technologie voor 0 tot 7 jaar

PIT kinderopvang & onderwijs is aan het pionieren met een doorgaande ontwikkellijn onderzoekend en ontwerpend leren (OOL) voor het jonge kind. Het opzetten van een doorgaande ontwikkellijn OOL is het doel van de innovatiespot in het kader van Wetenschap & Technologie.

21-11-19

Theater van de Verwondering van PIT groot succes

Gevoelige kinderen met een sterke wil. Dat was het thema van de eerste Theateravond van de Verwondering van PIT kinderopvang & onderwijs. 

16-10-19

‘Dreumes in beweging en kennis door ontmoeting’

Op 30 oktober a.s. start een uniek samenwerkingsproject van gymnastiekvereniging O&O Zwijndrecht, Rivas, de gemeente Zwijndrecht en kindcentrum Impuls van PIT kinderopvang & onderwijs. Op die dag geven deze partijen het startsein voor ‘Dreumes in beweging en kennis door ontmoeting’.

16-10-19

Dag van de PIT’er

Donderdag 26 september is voor de derde keer de dag van de PIT’er gevierd. Kinderen en ouders hebben die dag de pedagogisch medewerkers en leerkrachten van PIT kinderopvang & onderwijs in het zonnetje gezet met knutsels, bloemen en andere cadeautjes, maar ook met mooie woorden.

23-09-19

Innovatieve opleiding Da Vinci, Inholland en PIT van start

Met de start van het nieuwe onderwijsjaar is ook het ikc-lab op de kindcentra De Twijn, De Meander, De Wijngaard en De Tweestroom van PIT kinderopvang & onderwijs weer begonnen.

16-09-19

Week van de opvoeding

In de week van de opvoeding organiseren het jongerenwerk samen met Hi5 en het jeugdteam ouderavonden en een theaterstuk. Het thema is " Hand in Hand in gesprek met je puber.

U kunt zich voor deze avonden opgeven via info@sophia.nl

05-09-19

‘Steeds weer streven naar nog beter’

Met ingang van 1 september 2019 heeft PIT kinderopvang & onderwijs een nieuwe kwaliteitsfunctionaris: Janneke Blokland. Zij volgt Maud Roebroek op die van haar pensioen gaat genieten.