MenuZoekenEmail

Nieuws Jeugdteam Ambacht

Alle nieuwsitems

25-09-17

Christelijke peuterspeelgroep Admiraal de Ruyterlaan stopt

Openbare basisschool De Bron in Hendrik-Ido-Ambacht bood vanaf februari 2015 tijdelijk onderdak aan de christelijke peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang. Deze periode is nu voorbij en na de herfstvakantie zal Kinderopvang Ambacht hier een speelgroep starten.

25-09-17

Ko’tergroep kindcentrum De Wijngaard breidt uit

Na de herfstvakantie start christelijk kindcentrum De Wijngaard in Hendrik-Ido-Ambacht een tweede ko’tergroep. Deze groep is bedoeld voor 3- en 4-jarigen en verbindt kinderopvang (k) en onderwijs (o) op een natuurlijke manier. 

07-09-17

Nieuw bij De Tweestroom: verlengde peuteropvang

Christelijk kindcentrum De Tweestroom van PIT kinderopvang & onderwijs start met een verlengde peuteropvang waarin kinderopvang en onderwijs met elkaar zijn verbonden.

06-09-17

De vakantieopvang van Yes! is een feestje

Boswachter spelen, huttendorp bouwen, helpen in een verzorgingstehuis, een korfbalclinic en een bezoek aan de brandweer. Van deze en nog veel meer activiteiten en uitstapjes, hebben de kinderen al genoten tijdens de vakantieopvang van Yes! Kinderopvang. 

24-08-17

PIT kinderopvang & onderwijs en Inholland Dordrecht slaan handen ineen Dordrecht, 23 augustus 2017 -

PIT kinderopvang & onderwijs is opleidingsschool van Pabo Inholland Dordrecht geworden. Een onafhankelijke accreditatiecommissie heeft na uitgebreid onderzoek PIT kinderopvang & onderwijs het Keurmerk Opleidingsschool verleend; een primeur voor de Drechtsteden.