MenuZoekenEmail

De cliëntondersteuner

Als u zich niet gehoord of geholpen voelt, kunt u dat altijd met de betreffende jeugdprofessional bespreken. Hij/zij zal met u kijken waardoor het komt. Heeft hij/zij u niet goed begrepen, moet er een andere weg worden ingeslagen. Als u er samen niet uitkomt, dan kunt u een onafhankelijk cliëntondersteuner inschakelen. De cliëntondersteuner kan een luisterend oor bieden, je wegwijs maken, steun bieden en eventueel ondersteunen bij het indienen van een klacht. Voor een onafhankelijk cliëntondersteuner neem je contact op met Beppie van der Lee op telefoonnummer 06 51141126 of emailadres cliëntparticipatieHIA@meevivenz.nl

Nieuws Jeugdteam Ambacht

Alle nieuwsitems

14-12-17

Nieuwe bestuursstructuur en nieuwe directeur PIT

Vanaf 1 februari 2018 is er een nieuwe directeur kwaliteit & personeel 0 - 7 jaar benoemd in de persoon van Milka Barends. Samen met de overige directeuren kan de volgende stap gezet gaan worden in de vorming van integrale kindcentra.

04-12-17

Kinderen De Meander actief op bso

Christelijk integraal kindcentrum De Meander biedt kinderen op de buitenschoolse opvang (bso) iedere dag allerlei activiteiten waar kinderen van genieten.

04-12-17

Kinderopvang PIT groeit, tarief blijft maatschappelijk

Het aantal kinderen dat gebruik maakt van de kinderopvang is duidelijk gegroeid. Ook bij PIT kinderopvang & onderwijs. Wat bij PIT niet veranderd zijn de schappelijke tarieven. Deze groeien niet mee met de landelijke trend.

04-12-17

Tijdig aanmelden voor kinderopvang noodzakelijk!

Er zijn weer wachtlijsten bij de kinderopvang. Wil je zeker zijn van een plaatsje voor je kind, meldt je dan tijdig aan.

23-11-17

Je zwemdiploma halen tijdens de naschoolse opvang!

Bij Yes! Kinderopvang kunnen kinderen na schooltijd tijdens de bso hun diploma halen. Leuk voor kinderen en een uitkomst voor ouders!

20-11-17

De Meander investeert in kinderen

Vanaf 27 augustus 2018 biedt De Meander ontwikkeling, opvoeding, opvang, onderwijs en ontspanning op het enige christelijke integrale kindcentrum (IKC) voor 0- tot 13-jarigen in Hendrik-Ido-Ambacht aan de Witte de Withstraat.

26-10-17

Yes! verrast prijswinnaar kleurwedstrijd in de klas

Tijdens de Zomerparkdag in Hendrik-Ido-Ambacht konden kinderen meedoen met een kleurwedstrijd van Yes! Kinderopvang. En dinsdag voor de herfstvakantie heeft Yes! de winnaar van de kleurwedstrijd verrast in zijn klas met de hoofdprijs: een gratis leuke middag op de bso, Hoge Kade Baxhuis.

11-10-17

Nieuw: dag van de PIT’er

Donderdag 28 september is voor het eerst de dag van de PIT’er gevierd. Kinderen en ouders hebben die dag de pedagogisch medewerkers en leerkrachten van PIT kinderopvang & onderwijs in het zonnetje gezet. Om de feestvreugde te verhogen lag er voor iedere PIT’er een appel met het PIT logo klaar.

25-09-17

Christelijke peuterspeelgroep Admiraal de Ruyterlaan stopt

Openbare basisschool De Bron in Hendrik-Ido-Ambacht bood vanaf februari 2015 tijdelijk onderdak aan de christelijke peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang. Deze periode is nu voorbij en na de herfstvakantie zal Kinderopvang Ambacht hier een speelgroep starten.

25-09-17

Ko’tergroep kindcentrum De Wijngaard breidt uit

Na de herfstvakantie start christelijk kindcentrum De Wijngaard in Hendrik-Ido-Ambacht een tweede ko’tergroep. Deze groep is bedoeld voor 3- en 4-jarigen en verbindt kinderopvang (k) en onderwijs (o) op een natuurlijke manier. 

07-09-17

Nieuw bij De Tweestroom: verlengde peuteropvang

Christelijk kindcentrum De Tweestroom van PIT kinderopvang & onderwijs start met een verlengde peuteropvang waarin kinderopvang en onderwijs met elkaar zijn verbonden.

06-09-17

De vakantieopvang van Yes! is een feestje

Boswachter spelen, huttendorp bouwen, helpen in een verzorgingstehuis, een korfbalclinic en een bezoek aan de brandweer. Van deze en nog veel meer activiteiten en uitstapjes, hebben de kinderen al genoten tijdens de vakantieopvang van Yes! Kinderopvang. 

24-08-17

PIT kinderopvang & onderwijs en Inholland Dordrecht slaan handen ineen Dordrecht, 23 augustus 2017 -

PIT kinderopvang & onderwijs is opleidingsschool van Pabo Inholland Dordrecht geworden. Een onafhankelijke accreditatiecommissie heeft na uitgebreid onderzoek PIT kinderopvang & onderwijs het Keurmerk Opleidingsschool verleend; een primeur voor de Drechtsteden.