MenuZoekenEmail

De cliëntondersteuner

Als u zich niet gehoord of geholpen voelt, kunt u dat altijd met de betreffende jeugdprofessional bespreken. Hij/zij zal met u kijken waardoor het komt. Heeft hij/zij u niet goed begrepen, moet er een andere weg worden ingeslagen. Als u er samen niet uitkomt, dan kunt u een onafhankelijk cliëntondersteuner inschakelen. De cliëntondersteuner kan een luisterend oor bieden, je wegwijs maken, steun bieden en eventueel ondersteunen bij het indienen van een klacht. Voor een onafhankelijk cliëntondersteuner neem je contact op met Beppie van der Lee op telefoonnummer 06 51141126 of emailadres cliëntparticipatieHIA@meevivenz.nl

Dag van de PIT’er

Aantal keer bekeken 229 Geplaatst: donderdag, 22 september 2022

Dag
No video selected.
Donderdag 22 september 2022 is het de dag van de PIT’er. Op deze dag staan alle medewerkers van PIT kinderopvang & onderwijs extra in het zonnetje.

Dag van de PIT’er

‘Met de juiste bagage samen op ontdekkingstocht’

Alblasserdam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Zwijndrecht, september 2022 – Donderdag 22 september 2022 is het de dag van de PIT’er. Op deze dag staan alle medewerkers van PIT kinderopvang & onderwijs extra in het zonnetje. Als cadeau kregen zij deze keer een rugzak. Die staat symbool voor de reis die iedereen in het leven maakt, met elke dag een nieuwe bestemming. Onderweg naar de stip op de horizon. De collega’s van christelijk kindcentrum De Schalm in Alblasserdam kregen als eersten hun rugzak uitgereikt door bestuurder Ad Vos van PIT kinderopvang & onderwijs.

Mooi vak

Elke medewerker vult zijn of haar rugzak met lief en leed, met kennis en vaardigheden, met ervaringen en kwaliteiten. “Samen met collega’s begeleiden onze medewerkers de kinderen bij hun ontdekkingstocht. Die begint met kleine stapjes die steeds groter worden tot ze de wijde wereld van het middelbare onderwijs in kunnen stappen. Dat we met de kinderen mee mogen reizen en hen samen met hun ouders en andere betrokkenen mogen voorzien van een zo goed mogelijke uitrusting is een van de mooie kanten van ons vak. Met elkaar zorgen we ervoor dat hun bepakking tegen een stootje kan en zowel voor alledaags gebruik als bijzondere expedities geschikt is,” aldus Ad Vos.

Het bestuurlijk managementteam van PIT dankt de medewerkers voor hun onvoorwaardelijke inzet het afgelopen jaar. “Corona, personeelskrapte: het waren opnieuw geen gebaande paden die ze moesten begaan, maar met de schouders eronder en omzien naar elkaar hebben we er toch iets moois van kunnen maken. Bovendien is de rugzak weer met nieuwe, kleurrijke ervaringen aangevuld. Op naar nieuwe avonturen.”

Logo PIT 300 dpi