MenuZoekenEmail

De cliëntondersteuner

Als u zich niet gehoord of geholpen voelt, kunt u dat altijd met de betreffende jeugdprofessional bespreken. Hij/zij zal met u kijken waardoor het komt. Heeft hij/zij u niet goed begrepen, moet er een andere weg worden ingeslagen. Als u er samen niet uitkomt, dan kunt u een onafhankelijk cliëntondersteuner inschakelen. De cliëntondersteuner kan een luisterend oor bieden, je wegwijs maken, steun bieden en eventueel ondersteunen bij het indienen van een klacht. Voor een onafhankelijk cliëntondersteuner neem je contact op met Beppie van der Lee op telefoonnummer 06 51141126 of emailadres cliëntparticipatieHIA@meevivenz.nl

Vandaag is door GGD ZHZ de 500.000ste vaccinatie gezet!

Aantal keer bekeken 275 Geplaatst: dinsdag, 31 augustus 2021

Vandaag
No video selected.
Vandaag is op vaccinatielocatie Oranje Wit in Dordrecht de 500.000e vaccinatie in Zuid-Holland Zuid gezet. Een mooi moment om te vieren en tegelijkertijd alle medewerkers voor hun inspanning van de afgelopen maanden te bedanken.

Dordrecht, 30 augustus 2021

500.000e vaccinatie door GGD Zuid-Holland Zuid

Vandaag is op vaccinatielocatie Oranje Wit in Dordrecht de 500.000e vaccinatie in Zuid-Holland Zuid gezet. Een mooi moment om te vieren en tegelijkertijd alle medewerkers voor hun inspanning van de afgelopen maanden te bedanken. Zij werden dan ook – op alle locaties – getrakteerd op een feestelijke taart. En dat ging er wel in!

Geweldige prestatie

De afgelopen maanden is een geweldige prestatie neergezet. Op alle vaccinatielocaties is met man en macht gewerkt om de inwoners van onze regio zo snel mogelijk te vaccineren. Met het behalen van deze mijlpaal van 500.000 vaccinaties, wordt deze geweldige prestatie gemarkeerd en is ook de periode van grootschalige vaccinatie bijna ten einde.

Over naar fijnmazig vaccineren

In heel Nederland stapt de GGD over op een andere strategie: het fijnmazig vaccineren. Hierbij gaan we met de prikbus in die wijken en kernen staan, waar de vaccinatiegraad achterblijft en bieden we laagdrempelig en zonder afspraak iedereen zijn eerste prik aan.

Prikken zonder afspraak: je loopt gewoon naar binnen

Op al onze locaties kunnen de inwoners inmiddels zonder afspraak terecht voor hun eerste prik. We komen met de prikbus naar de gemeenten en staan afwisselend in de verschillende kernen. Wekelijks wordt onze website geüpdatet, zodat je kan zien waar je wanneer terechtkunt. De landelijke website prikkenzonderafspraak.nl geeft een actueel beeld van alle locaties in Nederland waar dit mogelijk is. 

GGD logo