MenuZoekenEmail

Nieuws Jeugdteam Ambacht

Alle nieuwsitems

03-12-18

Groot Sinterklaasfeest bij PIT

De grote hal van kindcentrum De Rank in Heerjansdam was bijna te klein, zoveel kinderen van de medewerkers van PIT kinderopvang & onderwijs kwamen naar het Sinterklaasfeest.

12-11-18

GEMEENTEN IN ZUID-HOLLAND ZUID LUIDEN DE NOODKLOK OM TEKORTEN JEUGDHULP

05-11-18

PIT pedagogisch panel: extra praktische ontwikkelhulp

Kinderen ontwikkelen zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Ouders spelen daarin een belangrijke rol, maar die is niet altijd even makkelijk. Daarom biedt PIT kinderopvang & onderwijs hen extra hulp bij alledaagse vragen over het opgroeien, opvoeden en ontwikkelen van hun kind(eren).

01-10-18

Dag van de PIT’er in teken van tijdig ontspannen

Donderdag 27 september is voor de tweede keer de dag van de PIT’er gevierd. Kinderen en ouders hebben die dag de pedagogisch medewerkers en leerkrachten van PIT kinderopvang & onderwijs in het zonnetje gezet.

24-09-18

Vernieuwd christelijk ikc De Meander officieel geopend

Burgemeester Jan Heijkoop van Hendrik-Ido-Ambacht heeft onder toeziend oog van wethouder Steven van Die, kinderen, ouders en andere genodigden het vernieuwde christelijke integrale kindcentrum De Meander van PIT kinderopvang & onderwijs aan Witte de Withstraat 46 officieel geopend.

27-08-18

Maak een PITstop op Zomerparkdag

Tijdens de zomerparkdag op 1 september a.s. is PIT stop, net als vorig jaar, te vinden op het terrein achter cultureel centrum Cascade. Ouders en kinderen zijn er van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur.

02-08-18

Overzicht jeugdteam op locatie schooljaar 2018/2019

Ook in het schooljaar 2018/2019 kunt u terecht met al uw vragen of zorgen bij de medewerkers van ons Jeugdteam. In het schema kunt u zien wanneer we op school zijn en welke jeugdteam medewerker er aan de school is verbonden.

18-06-18

40-jarig jubileum bestuurder PIT

Op 15 juni 1978 ging Ad Vos aan de slag als onderwijzer van klas 5 op een Rotterdamse lagere school. Nu, 40 jaar later, is hij bestuurder van PIT kinderopvang & onderwijs. “Het is mijn taak om de omgeving te creëren waarin de ruim 400 professionals die bij PIT in dienst zijn met elkaar optimaal hun werk voor de kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen doen.”

07-06-18

Nieuw logo voor vernieuwd ikc De Meander

Als volgende stap in de metamorfose van christelijk integraal kindcentrum De Meander aan de Witte de Withstraat in Hendrik-Ido-Ambacht is het nieuwe logo van kindcentrum De Meander onthuld.

23-04-18

Cambridge-succes DevelsteinCollege en PIT

Na 1,5 jaar werken was het ‘party time’ voor de PIT’ers die zich iedere woensdag hebben bekwaamd in het Cambridge Certificate op het DevelsteinCollege in Zwijndrecht. Eind 2017 deden ze examen en onlangs kregen ze uit handen van hun docente Harriette Kampman hun felbegeerde diploma. 

19-04-18

Bereikbaarheid Jeugdteam

Vanaf heden zijn de tijden van het spreekuur van het Jeugdteam Ambacht tijdelijk aangepast.

11-04-18

Stagiairs Da Vinci bij PIT enthousiast aan de slag

De facilitaire dienst van PIT kinderopvang & onderwijs wordt de komende tijd versterkt door stagiairs van het Da Vinci College in Dordrecht.

11-04-18

Sport en bewegen centraal op kindcentrum De Meander

15-03-18

De Meander ontwikkelt mee aan onderwijs van de toekomst

Kindcentrum De Meander speelt een actieve rol in curriculum.nu en houdt zich bezig met het leergebied Bewegen & Sport. “Wij gaan feedback geven op de nieuwe producten die vanuit het ontwikkelteam van curriculum.nu worden aangeboden. Deze producten moeten uitgeprobeerd worden op de ontwikkelscholen en daar is De Meander er een van.

12-03-18

Alle dagen bso op Ambachtse PIT-kindcentra

De bso is voortaan op alle drie de kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs vijf dagen van de week geopend. Reden voor de pedagogisch medewerkers om een bijzonder feest in Italiaanse sferen voor de kinderen te organiseren.

19-02-18

De Meander Proeflokaal

Ouders en kinderen van christelijk kindcentrum De Meander kunnen op donderdagavond 22 februari a.s. een kijkje nemen bij een prachtig nieuw proeflokaal. Het eerste resultaat van de stapsgewijze metamorfose.