MenuZoekenEmail

‘Het overprikkelde kind thuis'

Aantal keer bekeken 546 Geplaatst: vrijdag, 08 maart 2019

‘Het

Na het grote succes van de ‘Zorgmarkt autisme’ afgelopen november, organiseert de Ouderwerkgroep Autisme Ambacht in samenwerking met Jeugdteam Ambacht op 2 april a.s. een thema-avond ‘Het overprikkelde kind thuis'.

Deze thema-avond is bedoeld voor ouders/verzorgers met een kind met ASS en wordt gehouden in Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. De avond start met inloop om 19.00 uur (19.30 uur start programma) en duurt tot 21.00 uur. Hierna is er tot 21.30 uur de mogelijkheid om na te praten over de avond met als doel ‘Wat neem ik vanavond als ouder/verzorger mee voor mijn kind?‘.

Sprekers op deze avond zijn Suzanne van Assenbergh en Gale Coehorst. Als leerkracht, coach en ‘jonge kindspecialist’ is Suzanne van Assenbergh al jarenlang actief in het onderwijs en heeft vanuit dat startpunt haar eigen bedrijf Be2thepoint opgericht voor coaching en mediation binnen het onderwijs. Gale Coehorst is werkzaam als klantmanager bij Boba Autisme Groep; Passend Onderwijs. Samen zullen zij de belangrijkste punten omtrent onderwijs en prikkelverwerking benaderen.

Aanmelden voor deze avond kan vòòr 26 maart door te mailen naar autismehia@jeugdteamszhz.nl o.v.v. Aanmelden thema-avond

U bent van harte welkom namens de Ouderwerkgroep Autisme Ambacht in samenwerking met Jeugdteam Ambacht.